zaterdag 8 oktober 2011

De vreselijke vervalsing

De vreselijke vervalsing wordt mogelijk gemaakt door het verhullen, en uiteindelijk door het tenietdoen van het deelnemen van het subject aan het dagelijkse fysieke leven. Huidige talen gebruiken het woord “geest” om iets te beschrijven dat onafhankelijk in ons lichaam verblijft, terwijl het woord in het Sanskriet “werkzaam binnenin” betekent, wat een actieve bemoeienis inhoudt met gevoel, waarneming en kennen. De logica van de ideologie en de theorie, van actief tot passief en van eenheid tot gescheidenheid, moet nog gevonden worden! En weerspiegeld zich in de taal door de teloorgang van vrijwel iedere werkwoordsvorm in het algemeen. Het is opmerkelijk dat de veel vrijere en zintuiglijke en oorspronkelijke culturen plaats maakten voor de neolithische last van beschaving, arbeid en eigendom, in dezelfde tijd dat het aantal werkwoorden afnam tot ongeveer de helft van alle woorden van een taal, tot nu, in het huidige taal vormen werkwoorden minder dan de 10% van alle woorden. En 90% van de taal wordt ingenomen door de onzin van het idee en de naam die daar aan verbonden is en de niet ter zake doende triviale gegevens, maar wat doen in onze maatschappij om daarna pas het verhaal te schrijven, dat is er gewoon niet bij! Ze weten niet eens meer hoe zoiets moet! Er wordt geen enkele normale geschiedenis meer verteld, wat een drama! Taal heeft in de huidige maatschappij de functie om bijna alles ongewoon te maken, Nietzsche heeft volkomen gelijk!

Waar moeten we eigenlijk nog over praten, alle academici kunnen rechtstreeks naar huis!

En alle citaat vogels kunnen ook rechtstreeks naar het gekken huis,  waar het subjectieve niet mag bestaan.

De essentie van het aanleren van een taal is het aanleren van een systeem, een model, dat het spreken vormgeeft en beheerst. Het is eenvoudiger om de ideologie en de theorie nog op dit niveau te bekijken, daar dankzij de willekeur van de fonologische, syntactische en semantische regels van elke ideologie, er geen echte normale taal bestaat, laat staan dat deze taal ooit aan een normaal mens aangeleerd kan worden. Het onnatuurlijke wordt opgelegd als een noodzakelijke drijfkracht voor het teweegbrengen van een onnatuurlijke wereld. Waar het subject kennelijk niet mag bestaan.

Stuur die gek die alleen maar om kan gaan met het subject en nooit wat objectief kan schrijven, is naar huis. En wens hem geluk in het gekken huis.

Jammer ook dat dit direct te bewijzen is, er is geen wetenschapper die onder de druk uit komt die de Nul aan het getal oplegt, laat staan dat er nog iets natuurlijk terug te vinden is in de taal van de theorie noch in de taal van de ideologie. En leven doe je alleen maar van voren niet van achteren, van achteren kijk je slechts een koe in zijn reet!

De wetenschapper loopt zo vast als een huis in zijn verklaringen! De Cirkel, niet de 0, kan in zijn simpelheid worden gezien als een platvlak in een omheining, maar is in zijn volheid de afgrenzing van het kosmische geheel. U hebt niets aan de uitleg van een krankzinnige wetenschapper! Hij kan niet omgaan met iets wat subjectief is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten