maandag 26 september 2011

Voor U die het nog niet geloofd

De voordelen en nadelen in praktische zin worden nog steeds in dualistische zin afgewogen, effecten worden nergens als één geheel bezien. De poging tot het aantonen van praktisch voordeel is het enige wat men daadwerkelijk wil aantonen. In de chemie heerst zelfs de regel dat wat zij niet waarnemen en onderkennen, dat de gewone burger daar nog heel lang op moet wachten en eigenlijk nooit ook maar iets te weten komt in bewijsbare zin. De wetenschappelijke norm sluit U op een ongekende manier op en in. Sterker nog, sinds wetenschappers zeggen dat ze slechts goed abstract kunnen denken weten ze dat zelf niet eens, en slaan zichzelf slechts met hun 'slimheid en slinksheid' om de oren.

Juist deze situatie legt de verantwoordelijkheid op de schouders van de mensen met een hoog abstract kennisniveau, welk niveau verworven is op het normaal vlak Aarde, en niet op het bedachte "abstracte" vlak van de debiele wetenschap. Met nadruk wijs ik er op dat onderzoek in een geheel slechts gedaan kan worden op een durende reeks van informatie tijdstippen en een complete informatie van optredende effecten. Een ontkenning van effecten maakt onderzoek alleen maar moeilijker, en de wetenschap van het heden is al als de toren van Babel, een toren van ongekende, onbeminde, nauwelijks onderkende vraagstukken.

Volgens mij is er niet langer een explosie van "alchemistisch effect" aanstaande. De demonen die een dergelijk effect oproept is niet langer door de mensheid te dragen. En niemand weet hoe we de demonische effecten uit het verleden op moeten lossen! De fantastische theorieën zijn daardoor simpelweg op, over, en uit, het "alchemistisch effect" van deze theorie-terroristen wordt door de demonische proportie tot staan gebracht. Er zal niets essentieel nieuws meer ontdekt worden, met de grote ontdekkingen is het uit, er is niemand meer die zich belachelijk wil maken!

Voor de nieuwe ontdekkingen moeten de ramen van "het gekkenhuis der wetenschap" wagenwijd open staan, zodat alle demonen kunnen ontsnappen! Wie denkt dat de spirituele discipline mag ontbreken, dat alles ons gepermitteerd is, komt er bitter snel achter dat al die mensen die een aperte voorkeur voor de zichtbare dingen hebben, vergeten dat de natuur zijn eigen voorkeur heeft.

De beschrijvingen die zij niet zien of doen, daar moet de gewone eerlijke man nog heel lang op wachten. De mensen met een aperte voorkeur moet je afgrijselijk diep wantrouwen. Voor je het weet komt er één of andere wetenschappelijk demon naar voren. En om wat wetenschappers en politici die alleen dergelijke onbenullige notities kunnen maken hoog te waarderen dat lijkt mij voor ons algemeen welzijn niet zo gezond!

Voor je het weet komt hier uit een blabla demon met zijn wreedheid uit naar voren, met als laatste etappe de ontaarding tot een ongekend hevig losgebroken demon, ook wel oorlog genoemd!

Het Blabla demon met zijn wreedheid is ook kenmerkend voor de narcist: ........
Hieronder volgen enkele steek woorden, situaties en gedrag die typisch zijn voor een narcist:
  • manipulatie; subtiele technieken om de aandacht af te leiden van het onderwerp of van hun foute gedrag
  • projectie; bijvoorbeeld jou schuldig laten voelen door je als egoïstisch af te schilderen
  • in het begin heel charmant, voorkomend en ontzettend lief, daarna steeds meer de controle overnemen
  • tegenstrijdig gedrag, het één doen en het ander zeggen, liegen
  • arrogantie, anderen (soms ook op subtiele wijze) vernederen
  • competitief ingesteld
  • geen empathisch vermogen; zich niet in anderen kunnen verplaatsen
  • agressie
  • perfectionist; geobsedeerd door perfectionisme of perfectie
  • aandacht vragen, bewonderd willen worden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten