zondag 18 september 2011

De algemene bederfelijkheid heerst

Het is dan ook geen verrassing dat iedere gedachte wordt getorpedeerd op het moment dat er tegengesteld gegalm gehoord word. Indien het tegengestelde gegalm wordt aangenomen, zou het nodig zijn dat wetenschappelijke Staatsacademist afziet van het explicite voorrecht dat hij heeft, wat hun identiteit bepaald, het voorrecht om voor iedereen onbegrijpelijk zijn, bijna tot het belachelijke af. Niemand begrijpt dat op een dergelijke manier van doen tamelijk onbescheiden is in de zin dat bureaucraten en de politici,  de belastingbetaler uitsluiten, en dat is de onbescheiden en debiele macht van de wetenschappelijke Mono-flauwekul.  De huidige praktijk is dat woordvoerders van elke discipline rechtstreeks onderhandelen met de bureaucraten in overheidsinstellingen, en weigeren ook maar iemand te betrekken in evaluaties van de vorderingen van andere disciplines. Het niet praten tussen verschillende discipline`s is algemeen.

Maar de krankzinnigheid gaat nog veel verder, De centrale mythe over het Heelal, bijvoorbeeld, is dat de menselijke geest  krachtiger is dan het Heelal. De volledig debiele Stephen Hawking schrijft: Dat zij "de monteurs onder de kwantum-debieltjes" de ontdekkingen doen voor de kwantum theorie, die de zwaartekracht verenigt, en zij zullen (Ik huiver als ik dit schrijf) "de Geest van God zo ongeveer kennen"

Zo wordt alles aangemerkt met een groot kruis om getorpedeerd te worden,  Ze kennen slechts"Ons Heelal en dat van anderen."  Het gemeengoed geworden in de sterrenkunde om te praten over verschillende werelden, een grotere onzin  als ik ooit zag, de debiele levenden hebben iets doods gevonden, ze hebben "hun Heelal"  Helaas, de mainstream theologie blijft de mythe verspreiden en soortgelijke inzichten d. w. z. het domme idee dat men kan praten met, en publicaties heeft leren maken over de eigen God zelf.  Dat is in mijn geest een onvergeeflijke epistemologische drogreden. Hoe wil het gelovige volk bedonderd worden, het neemt epidemische vormen aan. Alle disciplines zijn ongekend goed in verzinnen steeds veranderende paradigma's voor de uitleg van onvoorspelbaar gedrag.
Er bestaat een stel zwakzinnigen die een epitheton opgesteld hebben met de volgende opvatting van de natuurkunde; ........ dat het een ultieme theorie vertegenwoordigd, die met kracht naar voren gebracht wordt onder de naam 'Theorie van Alles'. Nogal wat natuurkundigen van naam (onder meer Hawking, 't Hooft en Weinberg) vertolken deze ideologie in woord en geschrift. Kennelijk verven zij een bruikbare leer tot de enig ware leer. En het volkomen voorspelbare is het gevolg, elk woord wat ook iets goeds naar buiten brengt moet worden bedorven.

In alle disciplines speelt de methodologische vraag over welke aspecten van het gedrag van complexe niet-lineaire systemen kunnen worden opengesteld voor wetenschappelijk onderzoek, en die ontoegankelijk zijn of zouden kunnen zijn, worden niet  besproken.  Maar het  zou opvallen indien meteorologen en psychologen regelmatige bijeenkomsten zouden hebben.  Niet te min wordt zo ongeveer alles beheerst door de krankzinnige theorie van de debiel Karl Popper, die de mening verkondigd dat je met een theorie, een theorie kan valideren en populariseren. De meest totale onzin is die ooit door de wetenschap aanvaard is.

Er is volgens totaal wetenschap niets perturbatief , voor het samenspel in het Heelal moet volgens de krankzinnige wetenschap worden gevreesd, en om die vrees waarheid te maken, moet elke excellerende beweging bedorven worden. Onze schepper zou niet gezorgd hebben voor het nodige partituur!  En daarom kondig je maar een onzekerheid`s principe af en ga je alles van een ander maar even bederven.

Het laat alleen maar zien hoe walgelijk het is om zelf voor God te gaan spelen! Zelfs George Boole had een systeem ontworpen om te bederven, .......hoe tekenend is het voor de wetenschap als de geheimzinnige heren van de buitendienst en de citaat-vogels je al te gemoed komen, als je ook maar iets wilt veranderen.

Het partituur is er wel, en wijst een heel andere richting op. Ik voel dat wij steeds weer tot een vorm van begrip moeten komen en ik denk niet dat we dit zullen bereiken door abstracte speculatie (speculatieve contructieven). De richting wijst naar binnen, in onze harten. Wij moeten ons afstemmen op het ritme van hun universele kloppen, zodat we onze geest en lichamen samen kunnen brengen. Als ieder punt in het universum het middelpunt van alles is, dan is dit het ook, het punt, de plaats waar zowel ik als jij leven.

Dit is iets heel anders als de plaats waar een wetenschap is die denkt dat ze nog te begeleiden is door filosofie die krankzinnige politici opwerpen. En waar wetenschappers weten dat ze in de toekomst slechts de staat kunnen dienen door slechts als deskundigen op te treden op het ontzettend lugubere en smalle pad van de wetenschappelijke vraagstukken. Het militarisme is het leven gaan domineren, wat leidde tot de wapenwedloop van de Koude Oorlog. De komende periode gaan er nog veel diepere gevolgen merkbaar worden. Want de rijke maar kwetsbare natie is niet meer te verdedigen!
De belofte van de moderne westerse wereld, is een ijdel wezen, meelevend, wijs, pretentieus, wetenschappelijk, liberaal, humaan, maar soms wreed en volkomen toegewijd aan het openbare leven.
Op het einde zal dat wezen op een armoedige wijze door de wereld behandeld worden, aangezien ze niet te verdedigen is! Letterlijk elke discipline zal falen, omdat ze denkt dat het samenwerking`s partituur er niet is.

Een groter drama is er voor de wetenschap en de politiek niet, als ze zelfs een klein beetje samenwerking niet kan waar maken! En dat doet ze nog zelf ook, door de wetenschap te laten beweren dat het samenwerkings partituur ontbreekt, en de natuur alleen maar reageert op het krankzinnige weten van de wetenschap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten