zondag 9 oktober 2011

Wie wij zijn

Wie wij zijn

Wij zijn elk persoonlijk de belichaming van onze eigen soevereine kracht, gezag en creativiteit, de ongebonden dagelijkse bestaansvormen die beperkte individuele en collectieve biografische verhalen achter te laten, die het begin zijn om ons te oriënteren op onze weg om het poëtische van het leven te beleven dat ons hopelijk te wachten staat. Het is dus de algemene bedoeling dat we een scheppelijk en dichterlijk en creatief leven leiden,  daar wij de problemen van verlangen, angst, ambitie, inhaligheid, zorgen, verveling, conflicten of verdriet kennen. Dit gebied is zowel individueel als collectief op een scheppelijke en dichterlijke en creatieve manier het beste te beheersen en te beleren. De wezenlijke reden dat dit zo is : ......een mens moet in de eerste plaats zijn innerlijk evenwicht vinden, zichzelf losmaken van dromen en verwachtingen die hij niet feitelijk kan realiseren. De mens moet leren de noodzakelijke gedrag`s verbetering te realiseren!
Een mens moet niet leven met verwachtingen ten aanzien van de mensheid of van de wereld die niet waar gemaakt kunnen worden, zowel individueel als collectief.  Hij moet zichzelf geen voorstelling maken van zijn eigen "ik" dat verder gaat dan datgene wat hij in feite voortdurend kan manifesteren. Als je zo durft te leven, met al zijn mogelijkheden en in overeenstemming met de kern van je persoon, dan zul je niet genoopt worden verder te gaan dan je ooit wilde. In feiten is dit om te voorkomen  dat  de veel vrijere en zintuiglijke en prettige oorspronkelijke culturen plaats maken voor de neolithische last van beschaving, arbeid en eigendom.

Deze neolithische last doet iedere beschaving sneuvelen, de mensheid heeft verandering tot een synoniem gemaakt voor de ontwikkeling van dwingende en invasieve lichamelijke stimulansen om psychologische invloed te realiseren, op steeds subtielere manieren.  En nu staan we klaar om de afgrond in te vallen, niet om een nieuwe sprong in het evolutionaire proces te maken. Dank zie de loodzware neolithische last.
De basis is Leven, energie, en bewustwording, dat zijn de componenten waar ieder mens op kan en mag steunen. Pak deze componenten op, en ga het poëtische van het leven beleven.

De premie, een voorbeeld (van de velen)
Data workshops herfst-winter 2011-2012:
Inka Energiewerk 1 (“Rechterkant van het Pad”): 22 & 23 oktober 2011
Inka Energiewerk 2 (“Midden van het Pad”): 30 oktober en 17 december 2011
Inka Energiewerk 3 (“Linkerkant van het Pad”): 14 & 15 januari 2012
Tijden: steeds zaterdag en zondag, beide dagen van 10.00u - 17.30u
Plaats: IN EEN, Veemarkt 71, 1019 DA  Amsterdam. Als het weer het toelaat werken we een deel van de dag buiten.
Kosten: € 220 per workshop, incl. cursusmap en opnames.
Cateringkosten: € 30 voor twee dagen koffie, thee en lunch
Ja echt, op dit adres vertellen ze U (tegen betaling) hoe U aan de complete energetische en intellectuele inwisselbaarheid voor de mens komt!!!!!!!!!!!

Ik vertel het U volkomen kosteloos en vrijelijk, hoe er iets van een gedrag`s verbetering op de wereld kan komen. Het eerste wat ik vertel is dat er een vreselijke vervalsing wordt mogelijk gemaakt door het verhullen, en uiteindelijk door het tenietdoen van het deelnemen van het subject aan het dagelijkse fysieke leven. En het grootste voorbeeld (in Nederland) van deze praktijk, wordt geleverd door Robert Dijkgraak en consorten. Het Inka Energiewerk is een van de kleine maar betreuring`s waardige volgers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten